side-area-logo

Customer Success Manager GA NAAR DE HOMEPAGE Studyflow Helaas, deze vacature is inmiddels vervuld! Heb je de homepage al gecheckt voor andere vacatures?

Deze vacature delen?

Yes please!

”Enthousiast opper je een onorthodox idee dat je in het weekend te binnen schoot.”

ALL HANDS!

Het is vrijdagmiddag 16:00 en iedereen verzamelt zich met een biertje (of een ander drankje) in één van de vergaderruimtes.

Iedere vrijdagmiddag wordt tijdens de ‘All Hands’ op een ongedwongen manier de afgelopen week doorgenomen, zodat iedereen weer op de hoogte is van elkaars werk. Je spoelt in gedachten het filmpje van de afgelopen week terug. Die week verliep zoals altijd anders dan vooraf gedacht.

Wat wel altijd een constante blijft? Het was deze week weer hard werken en intensief samenwerken om te midden van alle vragen en feedback van leerlingen en docenten, je eigen projecten te draaien. Immers: ook de deelname aan de Nationale Wiskunde Dagen in februari 2019, rust op jouw schouders. En ook moet de kennisbank doorlopend worden voorzien van nieuwe video-tutorials (die je overigens zelf schrijft, opneemt en inspreekt). Als Customer Success Manager weet je alles echter altijd in goede banen te leiden.

Rewind naar maandagochtend: enthousiast opper je een onorthodox idee dat je in het weekend te binnen schoot, om voortaan de klanttevredenheid in kaart te brengen (en te verhogen). Je idee viel in de smaak en dus  kon je er mee aan de slag. Nu, vrijdagmiddag, kijken je collega’s je enthousiast aan: je neemt een slok van je drinken en begint te vertellen over je nieuwste project.

Customer Success Manager

Wat ga je doen?

Niet alleen beantwoord je telefonisch en per mail supportvragen en feedback van zowel docenten als leerlingen: je benadert ook pro-actief klanten om te zorgen voor de best mogelijke customer journey. Ook schakel je regelmatig tussen de klant en de Studyflow-developers. Verder hou je je qua customer succes bezig met:

Ontplooien van initiatieven om klanttevredenheid te meten;
 Up-to-date houden van de kennisbank;

• Schrijven, opnemen en inspreken van nieuwe video-tutorials.

Daarnaast draag je ook jouw marketing-steentje bij, door:

• Teksten te schrijven voor de nieuwe release notes;
• Beeldmateriaal te maken in Photoshop, Illustrator of InDesign.

Jij:

Bent creatief, flexibel en energiek. Je durft vernieuwende ideeën aan te dragen. Je denkt niet in strikte takenpakketten, maar gaat verder dan dat: altijd gericht op oplossingen en resultaat. Je wilt groeien.

OVER STUDYFLOW

Studyflow zet zich iedere dag in om het onderwijs te verbeteren. Hun missie: samen de beste leerervaringen creëren.

Studyflow bestaat uit een team van designers, programmeurs, onderwijskundigen en sales & marketing talenten. Vanuit Amsterdam vinden zij samen met het onderwijsveld de toekomst van leren uit door moderne  materialen voor het voortgezet onderwijs te ontwikkelen.

”Samen met het onderwijsveld de toekomst van leren uitvinden.”

Studyflow

in cijfers

300
MIDDELBARE SCHOLEN
vertrouwen op Studyflow.
125000
LEERLINGEN
gebruiken het lesmateriaal van Studyflow.
16
MENSEN MET ÉÉN GEZAMENLIJK DOEL:
vormgeven aan de toekomst van voortgezet onderwijs.

Ontmoet je nieuwe collega's

Een korte kennismaking

ImageImageImage
Studyflow heeft een doel: leren zo leuk mogelijk maken voor leerlingen en docenten helpen het beste uit hun les te halen. We werken hier als team dan ook hard voor, maar met heel veel plezier. Misschien kunnen we jou binnenkort wel welkom heten in ons team, we kijken ernaar uit!
Deborah Sinnaeve
Customer Success Manager
Het succes van de klant en gebruiker moet altijd op #1 staan. Daarvoor krijg je hier veel vrijheid en kansen om hen zo goed mogelijk te helpen. Bonus is dat je er een berg leuke collega's bij krijgt.
Eline van Belzen
Content Coördinator
Ruim een jaar werk ik nu voor Studyflow en dat doe ik elke dag nog steeds met een glimlach. We werken hard met een gezellige groep en zijn in voor een lolletje. Hopelijk kunnen we jou binnenkort verwelkomen om met elkaar de toekomst van het onderwijs nog beter te maken : )
Rohan de Keyser
Customer Success Manager & Support Specialist

In het kort

De voorwaarden

Wat heb je nodig?
HBO werk- en denkniveau
Enige relevante werkervaring
Affiniteit met onderwijs
Amsterdam is voor jou goed bereikbaar
Wat ga je krijgen?
€2.000,- tot €2.400,- bruto per maand
Een 40 urige werkweek, met thuiswerk mogelijkheden
Een contract voor een half jaar, met de intentie tot jarenlang dienstverband
De mogelijkheid om wezenlijk verschil te maken bij een scale-up

Uit het juiste hout gesneden om te werken in een scale-up en geïnteresseerd?

Reageer, laat weten wat JIJ te bieden hebt aan Studyflow en frank:raak maakt graag kennis met je.

Of ken je iemand die geknipt is voor deze job?

Spread the word!

Image module
© 2019