side-area-logo

In het kort

De voorwaarden

Wat heb je nodig?
De juiste mentaliteit voor een ECHT dynamisch bedrijf 
Affiniteit met sales en marketing
Empatisch vermogen en tomeloze inzet
Nieuwsgierigheid!
Goede bereikbaarheid van- en naar Vianen
Wat ga je krijgen?
€1.850,- tot €2.150,- bruto per maand als basis (bij fulltime)
Haalbare bonussen!
Een 24 tot 32 urige werkweek, zelf in te delen
Direct een jaarcontract, geen proeftijd
De mogelijkheid om wezenlijk verschil te maken bij een startup

Wie is wie?

Een greep uit team Goldstine:

Goldstine vacature Sales en Acquisitie MedewerkerGoldstine vacature Sales en Acquisitie MedewerkerGoldstine vacature Sales en Acquisitie Medewerker
Wij doen niet sales of acquisitie zoals je het gewend bent. Je mag hier jezelf zijn en ontdekken wie je professioneel bent. Als je op een leuke manier je geld wil verdienen, je gewaardeerd wil voelen en onderdeel wil zijn van een nieuw bedrijf dat gestructureerd probeert te groeien, dan ben je van harte welkom. Dat zijn ook echt de mensen die we zoeken.
Antonio van der Zouwen
Eigenaar
Energiek, chaotisch en loyaal, zo zou ik ons omschrijven. Onze stagiaires bijvoorbeeld, komen na een halve dag school toch nog even naar kantoor. Ze zijn echt bezig met de ontwikkeling van het bedrijf, komen met nieuwe plannen en ideeën. Dat is wat we willen: met zijn allen dit bedrijf groot maken.
Melanie Polman
Salesmanager
Belangrijke eigenschappen van onze nieuwe collega's? Gezellig zijn, over een goede dosis doorzettingsvermogen beschikken en creatief genoeg zijn om aan de telefoon je eigen dialogen te voeren. En ik heb een nieuwe concurrent nodig bij het gamen!
Sven Noordijk
Medior Accountmanager
WEEK 1
Het is vrijdagmiddag 16:00 en het bier gaat open.

Deze week brak een nieuwe vierwekelijkse periode aan. En ook al draait het om het maken van kwalitatieve afspraken en zijn de targets geen stok om mee te slaan: graag haal je ook deze periode je target en steek je een lekkere bonus in je zak.


Voor de lol legde je op maandag een wedje met je collega’s over wie deze periode de meeste afspraken maakt. Met elf afspraken tot dusver op de teller is er nog een hoop te doen. Maar dat komt maandag wel weer: nu eerst weer even je Mariokart-skills showen!

”Toch voelt het wel lekker, zo’n licht chaotische week.”

WEEK 2
Dat gaat nog spannend worden!

Je bent precies halverwege deze periode en na deze week lijkt het halen van je target mijlenver. Niet geheel onverklaarbaar trouwens: je ging mee met twee klantbezoeken en er moest ook nog onverwachts een grote mailing de deur uit.


Toch voelt het wel lekker, zo’n licht chaotische week. Je bent ook niet voor niets bij een start-up gaan werken. Daartegenover staan immers veel eigen inbreng, binnen een klein en hecht team.

Jij:

Bent nieuwsgierig, competitief en niet snel van je stuk te brengen. Je staat tijdens de lunch je mannetje (of vrouwtje) met Mario Kart. Je denkt projectmatig, bent bestand tegen de lichte chaos die hoort bij een start-up en vooral: je past in een gezellig, klein, hardwerkend team met ambitie.

WEEK 3
You win some, you lose some.

Aan de lunchtafel gaat het over de Obstacle Run, waar je samen met je collega’s volgende week vrijdag aan mee doet. Er wordt nu al gelachen over wie de run glansrijk gaat doorstaan en wie niet. Maakt verder ook niet uit: jullie hebben al besloten om samen tegelijk over de finish te komen.

 

Over de finish gesproken: afgelopen week heb je ondanks de vele ‘Nee’s‘ toch 16 top-afspraken gemaakt!

 

”…een verzameling van doorzettingsvermogen, teamwork, tegenslagen en veel lachen…”

WEEK 4
''Kom oooop!'' schreeuwen jullie.

Jullie moeten alleen Sven moet nog over de steile wand heen sleuren en dan kunnen jullie samen afborrelen. Net als de Obstacle Run was afgelopen periode een verzameling van doorzettingsvermogen, teamwork, tegenslagen, veel lachen en uiteindelijk: de streep halen!


Het bellen deze week ging gesmeerd en gisteren haalde je ook nog je target voor deze periode. Daar moet op gedronken worden! Met zijn allen ploffen jullie neer aan tafel bij de bar. ”Volgend jaar weer!” roept iemand. Benieuwd welke gezichten er dan allemaal bij zijn gekomen?

Lang verhaal kort

Dit is wat je gaat doen:

Voor jou is het een uitdaging om steeds het gesprek aan te mogen gaan met mensen op verschillende niveau’s. Je pakt gemakkelijk de telefoon en weet bij iedere call dat het niet gaat om die negen keer ‘nee’, maar om die ene ‘ja’! In het kort, ga jij je tanden zetten in: 

Kwalitatieve afspraken maken;
 Agendabeheer;
 Continue twee tot drie projecten draaien;
 Meegaan om klantbezoeken af te leggen;
  Wanneer je genoeg ervaring onder de gordel hebt: zelfstandig klanten bezoeken.

Say what?

Jouw nieuwe collega's aan het woord:

Goldstine

in cijfers

280
kwaliteitsafspraken per maand
Goldstine opent deuren voor haar opdrachtgevers.
225
% GROEI IN HET AFGELOPEN JAAR
Meer en meer opdrachtgevers kiezen voor onze resultaten
200
% meer Goldstiners eind 2020
Hoe meer gezellige collega's, hoe beter!

ONCE UPON A TIME IN TILBURG

Ooit begonnen in een studentenhuis te Tilburg, zijn we  van een kleine regionale speler in een paar jaar uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met internationale klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van offline marketing, sales en acquisitie-gerelateerde werkzaamheden voor bedrijven. Trainingen, telefonische acquisitie of harde verkoop zijn zaken die uitbesteed kunnen worden aan Goldstine en kunnen dus onderdeel worden van jouw werkzaamheden.

Wij plannen afspraken in voor accountmanagers en genereren leads voor het MKB én voor internationale bedrijven. Op jaarbasis plannen wij duizenden bezoeken in voor bedrijven uit binnen- en buitenland.

”Op jaarbasis plannen wij duizenden bezoeken in voor bedrijven uit binnen- en buitenland.”

Simpel als 1, 2, 3, 4...

Solliciteren bij Goldstine werkt zo:

1
Kennismaking met Melanie
Is er een klik? Top: je kunt meteen door naar Antonio voor een 2e gesprek!
2
2e gesprek met Antonio
''Euh wacht, zei je meteen''? Ja, meteen: we maken dingen niet moeilijker dan ze zijn.
3
Het voorstel
Zijn we beide nog steeds enthousiast? Binnen een dag doen we je een voorstel.
4
Het feest kan beginnen
Zijn we akkoord over de voorwaarden? Welkom dan: volgende week kun je starten!

Uit het juiste hout gesneden om te werken in een start-up?

Geen motivatiebrief: motivatie komt wel in ons gesprek. Solliciteer en we maken graag kennis met je!

Heb je eerst nog vragen? Bel: 085-0290527. We horen graag van je!

Of ken je iemand die geknipt is voor deze job?

Spread the word!

Goldstine logo vacature Sales en Acquisitie Medewerker
© 2020